Έσπασε η οθόνη του Xiaomi κινητού μου και δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω!!

Έσπασε η οθόνη του Xiaomi κινητού μου και δε μπορώ να το χρησιμοποιήσω!!

Σπασμένη οθόνη στο Xiaomi κινητό σου; Μια ιστορία τρόμου! Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος ενός πιθανού σεναρίου πτώσης του smartphone σου. Μην ανησυχείς, είμαστε εδώ για κάθε απρόοπτο.

Σίγουρα με σπασμένη οθόνη στο Xiaomi κινητό σου δε μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Εκτός από το γεγονός ότι οι γρατζουνιές εμποδίζουν την ορατότητα και μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και τραυματισμό στα δάχτυλα σου, δημιουργούν επίσης τεχνικά προβλήματα που επηρεάζουν τις βασικές του λειτουργίες.

Για παράδειγμα, από τις ρωγμές στην οθόνη, μπορεί να περάσει στη συσκευή νερό ή υγρασία, σκόνη και σκουπιδάκια που προκαλούν σοβαρές βλάβες στα εξαρτήματα του κινητού και μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε βραχυκύκλωμα ή οξείδωση. Η οθόνη λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας και δεν επιτρέπει όλα αυτά να περάσουν στο εσωτερικό του.

Η αντικατάσταση της σπασμένης οθόνης σε ένα κινητό Xiaomi έχει μικρό κόστος και σίγουρα είναι μια συμφέρουσα λύση για να μπορείς να απολαμβάνεις 100% τις δυνατότητες της συσκευής σου. Έλα σε ένα κατάστημά μας και αντικατέστησε την οθόνη άμεσα!

Πηγή: TheFixers.gr

Τι είναι το GrDroid.gr

Αγαπάμε τα smartphone και ειδικά τα Huawei & Xiaomi. Διαβάζουμε για όλα τα νέα μοντέλα και σας ενημερώνουμε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.