Επισκευή βρεγμένης συσκευής Huawei

Το Huawei μου έπεσε στο νερό, τι μπορώ να κάνω;

Μη χάνεις χρόνο, θα πρέπει να ενεργήσεις άμεσα προτού το Huawei σου πάθει μεγαλύτερη ζημιά. Η μεγαλύτερη απειλή για κάποιο smartphone που απλά βράχηκε ή έπεσε στο νερό είναι η οξείδωση στην πλακέτα του. Τι πρέπει να κάνετε λοιπόν για να προλάβετε την οξείδωση της πλακέτας;

Απενεργοποίησε άμεσα το Huawei σου. Μην προσπαθήσεις να δεις αν έχουν επηρεαστεί οι λειτουργίες του smartphone σου γιατί έτσι θα δώσεις χρόνο στο να γίνει μεγαλύτερη ζημιά.

Μετά -όπου γίνεται- αφαίρεσε τη μπαταρία από Huawei σου ώστε να αποφύγεις τυχόν βραχυκύκλωμα.

Σκούπισε το με ένα απορροφητικό χαρτί και μετά τύλιξε το με άλλο χαρτί και άφησε το να στεγνώσει. Σε καμιά περίπτωση μη δοκιμάσεις να το στεγνώσεις με πιστολάκι ή να το βάλεις κοντά σε ζέστη (καλοριφέρ, στον ήλιο ή κοντά στο τζάκι) γιατί η υπερθέρμανση που θα προκληθεί, μπορεί να δημιουργήσει νέες βλάβες.

Μη δοκιμάσεις να ενεργοποιήσεις το Huawei σου γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να προκληθούν επιπλέον βλάβες ή ακόμη και να καταστραφεί, γιατί τα άλατα συνεχίζουν να διαβρώνουν το κινητό σου. Η επόμενη κίνηση σου είναι να το πας σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα που έχει την εμπειρία και τον απαραίτητο εξοπλισμό για να αντιμετωπίσει τέτοια βλάβη.

Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι όσο πιο γρήγορα κάνεις τα παραπάνω βήματα τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να επισκευαστεί το Huawei σου χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις μια περιουσία για επισκευή ή αντικατάσταση των εξαρτημάτων του. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Video επισκευής βρεγμένης συσκευής Huawei