Επισκευή βρεγμένης συσκευής Xiaomi

 

Video επισκευής βρεγμένης συσκευής Xiaomi

Βράχηκε το Xiaomi σου; Διάβασε τι πρέπει να κάνεις και όλα θα πάνε καλά!

Ό,τι έγινε, έγινε. Τώρα πρέπει να δράσεις άμεσα γιατί υπάρχει περίπτωση το Xiaomi σου να πάθει ανεπανόρθωτη ζημιά. Τα υγρά προκαλούν οξείδωση στα εξαρτήματα του smartphone και ειδικά στη μητρική πλακέτα. Άρα οι επόμενες κινήσεις σου πρέπει να είναι άμεσες και ψύχραιμες.

  1. Απενεργοποίησε άμεσα το Xiaomi σου και αν στο μοντέλο σου είναι εφικτό να αφαιρέσεις τη μπαταρία από τη συσκευή κάνε το για να αποφύγεις το βραχυκύκλωμα.
  2. Πάρε απορροφητικό χαρτί και σκούπισε το Xiaomi σου και μετά άσε το να στεγνώσει. Προσοχή!!! μη δοκιμάσεις να το στεγνώσεις με πιστολάκι μαλλιών ή να το βάλεις δίπλα ή πάνω σε καλοριφέρ γιατί θα προκληθεί υπερθέρμανση και τότε είναι πιθανόν να γίνει μεγαλύτερη ζημιά από αυτήν που πιθανόν να έχει γίνει!!
  3. Αφού στεγνώσει μη δοκιμάσεις να φορτίσεις το Xiaomi σου ή να το ενεργοποιήσεις γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να προκληθούν επιπλέον βλάβες ή ακόμη και να καταστραφεί.

Θα πρέπει να πας το Xiaomi σου άμεσα σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα όπου εξειδικεύεται στην επισκευή τέτοιων σοβαρών βλαβών. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.