Επισκευή μπαταρίας Huawei

Έσβησε ξανά το κινητό σου ενώ η μπαταρία του ήταν φορτισμένη; Δοκιμάζεις να το φορτίσεις αλλά η μπαταρία παραμένει νεκρή και το κινητό κλειστό; Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να λύσουμε αυτόν τον ‘πονοκέφαλο’!

  1. Δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση του Huawei σου. Αν η επανεκκίνηση δεν είχε κάποιο αποτέλεσμα, τότε προσπάθησε να φορτίσεις το κινητό σου με διαφορετικούς φορτιστές ή powerbank για να δεις αν υπάρχει κάποιο θέμα με το καλώδιο φόρτισης ή το φορτιστή σου.
  2. Δοκίμασε διαφορετικές πηγές φόρτισης δηλαδή να το φορτίσεις σε πρίζα ή σε έναν desktop ή laptop (όσο αυτός είναι ενεργοποιημένος). Αν φορτίζει κανονικά τότε έχει χαλάσει ο φορτιστής σου και θα χρειαστεί να τον επισκευάσεις ή να τον αλλάξεις.
  3. Δοκίμασε να ελέγξεις τη θύρα-βάση φόρτισης για τυχόν σκουπιδάκια ή βλάβη που δεν επιτρέπουν να γίνει κανονικά η επαφή του φορτιστή με το Huawei σου.
  4. Χρησιμοποίησε ένα φακό για να μπορέσεις να δεις ποιο είναι το πρόβλημα (αν υπάρχει!!).

Αν βρεις ότι έχει σφηνωθεί κάτι στην υποδοχή φόρτισης προσπάθησε να το βγάλεις –προσεκτικά– φυσώντας τη θύρα. Δε δοκιμάζεις να το απομακρύνεις με κατσαβίδι, οδοντογλυφίδα ή κάτι αιχμηρό γιατί μπορεί να κάνεις χειρότερη ζημιά στο Huawei σου.

Αν δεν καταφέρεις να το απομακρύνεις, τότε θα πρέπει να το πας σε κάποιον έμπειρο τεχνικό που θα αναλάβει να το κάνει με ασφάλεια και αξιόπιστα.

  1. Πήγαινε άμεσα το Huawei σου σε έναν τεχνικό!

Εφόσον δεν έχει λυθεί το πρόβλημα με το Huawei σου, τότε θα πρέπει να το πας σε κάποιον έμπειρο τεχνικό για να δει τη μπαταρία του smartphone σου, ο οποίος θα σου πει αν επισκευάζεται ή χρειάζεται αντικατάσταση. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Video επισκευής μπαταρίας Huawei