Επισκευή μπαταρίας Xiaomi

 

Video επισκευής μπαταρίας Xiaomi

Πάλι έσβησε το Xiaomi σου  ενώ το είχες φορτίσει μόλις πριν από λίγη ώρα; Πας να το φορτίσεις αλλά η μπαταρία είναι νεκρή; Δες τι πρέπει να κάνεις για να μάθεις ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα.

Πρώτα δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση του Xiaomi σου. Αν αυτό δε γίνεται τότε μπορεί να έχει θέμα το κουμπί on/off του smartphone σου ή η μπαταρία να είναι τελείως άδεια.

Στη συνέχεια δοκίμασε να φορτίσεις το Xiaomi σου με διαφορετικούς φορτιστές μήπως ο δικός σου έχει πρόβλημα. Αν και αυτό δε δουλέψει τότε υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα η θύρα σύνδεσης-φόρτισης του Xiaomi σου.

Μετά δοκίμασε να συνδέσεις το Xiaomi σου με έναν ανοικτό υπολογιστή-laptop για να δεις αν φορτίζει. Αν από τον υπολογιστή-laptop φορτίζει κανονικά σημαίνει πως έχει πρόβλημα ο φορτιστής σου.

Μερικές φορές το πρόβλημα είναι πιο απλό. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η θύρα σύνδεσης-φόρτισης έχει σκουπιδάκια ή έχει απλά στραβώσει και αυτό εμποδίζει την ομαλή φόρτιση του Xiaomi σου.

Πάρε ένα φακό και κοίτα τη θύρα usb για σκόνη, χνούδια και βρωμιά που εμποδίζουν την σωστή σύνδεση του φορτιστή σου στο Xiaomi σου.

Αν υπάρχει κάτι στην υποδοχή φόρτισης προσπάθησε να το απομακρύνεις φυσώντας και μην επιχειρήσεις να την καθαρίσεις με οδοντογλυφίδα ή κατσαβίδι γιατί μπορεί να της κάνεις χειρότερη ζημιά.

Αν όλα αυτά δεν λύσουν το πρόβλημα τότε θα πρέπει να πας σε ένα εξειδικευμένο κατάστημα όπου θα έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για να ελέγξουν άμεσα ποιο είναι το πρόβλημα με το Xiaomi σου. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.